GEEF JE HUIS EEN TIJDLOZE GEVEL MET CEDRAL SIDINGS

Ben je het ook beu …

  • Om je gevel om de zoveel jaar opnieuw te schilderen?
  • Om je zorgen te maken over mos en regen?
  • Om alle oneffenheden duidelijk te zien?

Gelukkig zijn er Cedral sidings: die zijn eenvoudig te plaatsen, vragen weinig of geen onderhoud en moet je niet meer schilderen

De Cedral gevelstroken zijn gemaakt uit vezelcement, een uiterst duurzaam en milieuvriendelijk materiaal. Ze zorgen voor een duurzame en decoratieve bescherming van je gevel of bijgebouw.

Cedral Sidings Stadhuis Zaandam Eternit

Niets dan voordelen

Cedral Sidings Stadhuis Zaandam Eternit
  • Cedral stroken zijn makkelijk zelf te plaatsen zonder voor te boren
  • De cederhouten houtnerf structuur zorgt voor een authentieke uitstraling of ga voor tijdloos met de Smooth versie die licht gestructureerd is
  • Een ruime waaier van kleuren biedt voor elk wat wils
  • De Cedral sidings zijn voorzien van verschillende verflagen. Het materiaal is extreem vormvast en werkt nauwelijks, zodat je niet meer hoeft te schilderen
  • Weinig onderhoud dankzij de water- en vorstbestendige eigenschappen van vezelcement
  • Brandveilig en geluidsisolerend

Twee plaatsingsmethoden

De Cedral sidings kunnen op twee manieren geplaatst worden. Voor elke manier kan je kiezen uit een Wood-versie, met de klassieke cederhouten structuur, of een Smooth-versie, voor een licht gestructureerd oppervlak.

Cedral Wood Eternit

Plaatsing met overlap

Cedral Wood Eternit

De Cedral Lap sidings plaats je overlappend. Zo krijgt je gevel mooie, diepe schaduwlijnen voor een klassieke uitstraling. 

Cedral Click Wood Eternit

Plaatsing met tand-en-groef

Cedral Click Wood Eternit

De Cedral Click sidings zijn voorzien van een tand-en-groef systeem dat zorgt voor een effen en strakke look.

Stalen leien - Eternit

Gratis staal

Stalen leien - Eternit

Referentiefoto’s en productinformatie zijn al een bron van informatie, maar je wilt natuurlijk wel weten hoe het er nu echt uitziet en de kleur in het daglicht bekijken. Goed nieuws! Je kan op een eenvoudige manier gratis stalen aanvragen van onze producten. 

Hoe? Ga naar het gewenste product in ons productoverzicht, voeg vervolgens de gewenste stalen toe door op het winkelmandje te klikken en rond daarna je bestelling af. De gevraagde stalen komen eerstdaags jouw richting uit.

Stalen bestellen

Vind een gevelplaatser

Zoek je een kwalitatieve plaatser voor je gevelbekleding? Wij hebben een netwerk van gekwalificeerde gevelplaatsers die kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel dragen. Ze kennen onze producten en plaatsingsrichtlijnen en brengen jouw project tot een goed einde.

Vind een gevelplaatser in je buurt

Download een inspiratiebrochure

Nog inspiratie nodig? Onze brochures geven je heel wat ideeën over kleuren, texturen en materialen. Download een van onze brochures of vraag een gratis exemplaar per post. 

Kies een brochure