Mogelijkheden met Cedral sidings

Met Cedral sidings kies je voor een duurzaam en eigentijds materiaal. Geen wonder dat het dus vaak gekozen wordt bij renovaties om een mooi geheel te creëren tussen je nieuwe aanbouw, uitbouw of dakkapel en je bestaande woning. Maar wist je dat je ook een nieuwe woning volledig of gedeeltelijk van Cedral gevelstroken kan voorzien? Ontdek het zelf en bestel een gratis staal, of vraag meteen een offerte op maat.

Gratis staal
Cedral sidings nieuwbouw Eternit

Voor renovatie en nieuwbouw

Cedral sidings nieuwbouw Eternit

Denk je aan een make-over van je woning? Een dakkapel, aanbouw, uitbreiding of nieuwbouw? Wil je jouw gevel renoveren? Laat je creativiteit de vrije loop: met de Cedral sidings kan het allemaal.

Cedral sidings combineren Eternit

Combineren met materialen

Cedral sidings combineren Eternit

De tijdloze look van Cedral geeft cachet aan elke woning. Ideaal dus om te mixen met andere bouwmaterialen! Combineer de Cedral sidings met baksteen, pleisterwerk of andere materialen tot een harmonieus geheel.

Cedral stroken makkelijk plaatsen Eternit

Slimme toebehoren

Cedral stroken makkelijk plaatsen Eternit

Het Cedral-gamma bevat alles om je gevel mooi af te werken. Onze schroeven en clips zorgen dat de gevelstroken goed en snel te monteren zijn. Cedral heeft ook een slimme oplossing voor hoeken en randen in huis. Een reeks profielen in de kleuren van de sidings maken de afwerking van je gevel eenvoudig. De profielen zijn snel te plaatsen en zorgen voor een nette randafwerking.

Assortiment

Cedral stroken zijn vervaardigd uit vezelcement, een uiterst duurzaam en milieuvriendelijk materiaal. De gevelstroken zijn verkrijgbaar in een waaier van kleuren en met een cederhoutstructuur of een licht gestructureerd uitzicht.

Cedral Wood Eternit

Klassieke keuze

Cedral Wood Eternit

Met Cedral Lap Wood kies je voor een gevelstrook met houtnerfstructuur die overlappend geplaatst wordt.

Cedral Lap Wood
Cedral Smooth Eternit

Zachte finish

Cedral Smooth Eternit

Cedral Lap Smooth wordt nog steeds overlappend geplaatst, maar heeft geen klassieke houtnerfstructuur en zorgt dus voor een mooi egaal geheel.

Cedral Lap Smooth
Cedral Click Wood Eternit

Moderne houtlook

Cedral Click Wood Eternit

Wil je toch de warme uitstraling van hout, maar een strakkere afwerking? Cedral Click Wood, een topper in ons gamma, is voorzien van een tand-en-groef systeem.

Cedral Click Wood
Cedral Click Smooth Eternit

Strakke uitstraling

Cedral Click Smooth Eternit

Voor een effen en strakke look die bij alle moderne woningen past, is Cedral Click Smooth de ideale oplossing dankzij het tand-en-groef systeem en de effen structuur.

Cedral Click Smooth
Stalen leien - Eternit

Gratis staal

Stalen leien - Eternit

Referentiefoto’s en productinformatie zijn al een bron van informatie, maar je wilt natuurlijk wel weten hoe het er nu echt uitziet en de kleur in het daglicht bekijken. Goed nieuws! Je kan op een eenvoudige manier gratis stalen aanvragen van onze producten. 

Hoe? Ga naar het gewenste product in ons productoverzicht, voeg vervolgens de gewenste stalen toe door op het winkelmandje te klikken en rond daarna je bestelling af. De gevraagde stalen komen eerstdaags jouw richting uit.

Stalen bestellen
Stalen leien - Eternit

Gratis offerte op maat

Stalen leien - Eternit

Bij de realisatie van je gevelbekleding laat je je best bijstaan door een gevelspecialist. Deze helpt je om de beste beslissing te nemen. Een specialist vinden die goede kwaliteit levert voor een eerlijke prijs is niet altijd makkelijk. Daarom willen wij je graag hierbij helpen.

Benieuwd naar een prijs op maat? Ontvang gratis en vrijblijvend een offerte.

Offerte vragen

Vind een gevelplaatser

Zoek je een kwalitatieve plaatser voor je gevelbekleding? Wij hebben een netwerk van gekwalificeerde gevelplaatsers die kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel dragen. Ze kennen onze producten en plaatsingsrichtlijnen en brengen jouw project tot een goed einde.

Vind een gevelplaatser in je buurt

Download een inspiratiebrochure

Nog inspiratie nodig? Onze brochures geven je heel wat ideeën over kleuren, texturen en materialen. Download een van onze brochures of vraag een gratis exemplaar per post. 

Kies een brochure