Onderdaken

Je zou er zelf misschien niet meteen aan denken, maar het belang van een degelijk onderdak is niet te onderschatten. Een goed onderdak moet damp-open, vochtregulerend en duurzaam zijn. Bovendien beschermt het de isolatie van het dak.

Hoe mooi de gekozen dakpannen of leien ook zijn, volledig waterdicht is een dak nooit. Ongeveer 2% van het hemelwater wordt immers door het onderdak naar de goot afgevoerd.

Specialist in onderdaken

Eternit is de specialist in onderdaken: onze verschillende types onderdaken zijn opgebouwd uit hoogstaande materialen die optimale bescherming bieden tegen vocht van binnen- en buitenuit. Al onze onderdaken kunnen rechtstreeks tegen de isolatie worden geplaatst. We hebben zowel stijve als soepele varianten in ons gamma.

Stijf onderdak

Menuiserite Extra en Eterspan zijn stijve onderdakplaten uit vezelcement. Ontdek hun voordelen:

Soepel onderdak

TRIO classic & extra en TRIO longlife extra zijn soepel en blinken uit dankzij enkele unieke eigenschappen.

Ontdek ons uitgebreide productgamma

Vind een dakdekker

Zoek je een kwalitatieve dakdekker? Vertrouw op een Top Team Pro expert en geniet van 5 jaar extra garantie op de installatie van je dak. Vraag vandaag nog je gratis offerte!

Vind een dakdekker in je buurt

Download een inspiratiebrochure

Nog inspiratie nodig? Onze brochures geven je heel wat ideeën over kleuren, texturen en materialen. Download een van onze brochures of vraag een gratis exemplaar per post. 

Kies een brochure